O nama:

Sve je započelo slučajno, još prije par godina, kada mi je jedna draga gospođa poklonila prvu Kombucha kulturu. Na početku nisam puno znao o tome, no znatiželja je prevladala i u to vrijeme je kuhinja postala mali laboratorij u kojemu se počela proizvoditi Kombucha za osobne potrebe.


Nakon nekoliko tjedana proizvodnja od par litara na mjesec se udvostručila, te je nakon nekog vremena kuhinja postala puna Kombucha napitka i kulture. Konzumiranjem ovog posebnog napitka osjetilo se prvenstveno opće blagostanje čitavog organizma, povećanje energije, bolje raspoloženje i želja za konstantnim korištenjem.


Proučavajući mnoštvo dokumentacije o tom čudotvornom čaju koji hvale diljem svijeta, svaki dan bio je sve veći izazov. Stvorila se želja za usavršavanjem tog napitka, kako bi ostao čist, prirodan s primamljivim okusom i da zadrži sve svoje beneficije.


Želimo da Kombucha napitak zadrži svoju ljekovitu tradiciju koja traje stoljećima. Danas se ponovno i polako budi želja za spajanjem prirode i užitka, kako bi poput Bogova uživali u svakom trenutku našeg života.

Uz mnogo truda i dobrih ljudi ovaj se san pretvara u početak velike priče, kako bi diljem zemlje ponudili ovaj prekrasni eliksir.

"ZDRAVI BILI I KOMBUCHU PILI!!!"